Om oss

Novicon AS er en boligentreprenør med lang erfaring og høy kompetanse innenfor prefabrikert boligbygging. Vi liker å jobbe med kunder som stiller høye krav til prosess, teknisk kvalitet og ikke minst arkitektur.

Vi jobber innenfor det private, profesjonelle og offentlige markedet. Våre kunder er som regel privatpersoner, utbyggere, entreprenører og kommuner.

Novicon holder til i lyse og trivelige lokaler i 3.etg. på Toppen Næring (Sirkus Shopping) i Trondheim. Alle prosjekter produseres ved vår husfabrikk i Litauen, UAB Novicon Baltic. Snekkerne ved fabrikken står også for monteringen av boligene.

 

TILNÆRMING

Vi er lidenskapelig opptatt av god arkitektur og gode detaljer, og vår erfaring tilsier at de beste resultatene oppnås når tverrfaglige team involveres tidlig i byggeprosessene.

Vi har et velfungerende prosjekteringsteam som etterhvert har blitt veldig gode på å konvertere arkitektens visjoner og detaljer, til produksjonstegninger og ferdige bygg. Et synlig bevis for dette er at flere av våre prosjekter har blitt nominert til flere arkitekturpriser samt byggeskikksprisen.

Etter at et byggeprosjekt er ferdigprosjektert handler det egentlig kun om å lede en stor logistikkoperasjon, og vi har definert «god prosjektledelse» som nøkkelen til å levere gode prosjekter.

 

TYPE PROSJEKTER

Vi leverer alt fra totalentrepriser til delentrepriser, og omfanget kan variere fra en enkelt liten hytte til store leilighetsbygg.

GEOGRAFISK NEDSLAGSFELT – NORGE

Da mesteparten av vår produksjon foregår i fabrikk spiller det mindre rolle hvor prosjektene ligger, spesielt ved del-entrepriser uten innvendige finish-arbeider.

Ved totalentrepriser har vi et etablert nettverk med underleverandører i Midt-Norge og i Oslo-området.